PUBLICITEIT

Producten voor U getest !! 

 

K9 Nano Mist Spray hebben wij uitvoerig getest in verschillende situaties en op verschillende vachtsoorten. Deze spray is zo subliem dat we hem niet meer kunnen missen in het dagelijks gebruik in het trimsalon, maar ook op onze showvachten !

De spray geeft een uitzonderlijk volume aan de vacht, maar blijft extreem doorkambaar. Een kenmerk dat we niet van andere volumeproducten kunnen zeggen. Bij wolvachten zoals de Keeshonden, Australian shepperds, … waarvan de vacht volumineus , maar toch levendig en naturel moet blijven is het een uitstekende keuze. Het lijkt alsof hij de wol die in de vacht aanwezig is, optisch verdubbelt.

 

Ook op krulvacht zoals Poedel, Bichon Frisé,… doet hij verbluffend werk. Zowel op nat als droog haar te gebruiken! Als je op zoek bent naar volume met een natuurlijke look, test deze dan zelf ook zeker eens uit ! Vraag ons gerust meer info om ook de shampoo’s aan te passen voor een uniek resultaat in samenwerking met deze spray

 

Een ander kenmerk waardoor we hem niet meer kunnen missen in het dagelijks gebruik, is de “sneller droog’ functie. Tot op heden stonden wij bij deze beweringen altijd heel sceptisch tegenover.  Maar zelfs bij de eerste test moesten wij onze mening al herzien! Deze is verbluffend, zelfs naast andere merken die ook deze functie beloven.

De Nano Mist “sneller droog” functie werkt echt ! Spray op handdoek droog haar en laat 3 minuten inwerken. Zelfs de inwerktijd, die U verliest, is een peulschil naast het resultaat.

Wij gebruiken deze ondertussen op bijna alle vachten. Uiteraard op de vachten die meer volume nodig hebben, maar ook op de kort geknipte en zelfs geschoren hondjes. Het afwerken van de vacht, zelfs op 5 mm geschoren vacht, is een wereld van verschil.

Ook de hoofdjes van oa. Maltezer, Shih-tsu,…krijgen voor het drogen een paar pufjes Nano Mist.

 

Ontdek het zelf! Om U er zelf van te overtuigen bieden wij U steeds bij elke Poducttest een korting van 10%. U kan tot 15 jan de code PRODUCT-TEST invullen in het vak ‘kortingscode’ als U in het winkelmandje bent aangekomen op onze webshop.

Copyright @ All Rights Reserved

 

GROOM-EXPERT.com

 

Adviesbureau voor Particulieren en Professionals

 

Consultancy for Onwners and

Professionals

 

 

Laatste Nieuws

 

Kom regelmatig een kijkje nemen naar de update van evenementen.

 

Latest News

Regularly come to see the updates of our events.

 

Contact


enkel te contacteren via mail:

only contact by email:


Email: info@groom-expert.com


Like us on Facebook

Paul van Roosbroecklaan 5,

2220 Heist-op-den-Berg

BE 0649 343 635

KBC: BE27 7310 1589 8473