Trimsalons

Dé Consulent ter ondersteuning

 

van zelfstandige hondentrimmers

 

Bij ons kan U terecht voor de juiste ondersteuning bij het uitbaten van uw trimsalon, zonder ego-tripperij.

Als beginnende en zelfs ervaren hondentrimmer is het niet altijd makkelijk om uw eigen zaak tot een blijvend succes uit te bouwen.

 

U kunt zich goed voorbereiden, regelmatig bijscholen, maar uiteindelijk staat U toch terug alleen in uw eigen zaak.  Daar moet U het zelf waarmaken en zal U regelmatig op verrassingen botsen.

 

U zal regelmatig te maken krijgen met vragen en uitdagingen die U niet in uw opleiding of workshops geleerd hebt.

 

Met ons adviesbureau willen wij U graag optimaal begeleiden in het optimaliseren van uw zaak, uw kennis en uw eindresultaat.

 

Contacteer ons voor op maat gemaakt advies !!

 

 

GROOTHANDEL K9competition VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR TRIMSALONS

 

Tijdens onze meer dan 20 jaar ervaring zijn we steeds op zoek geweest naar verzorgingsproducten met een juiste prijs/kwaliteits verhouding voor commercieel gebruik in het trimsalon. 

Maar ook andere  vereisten zijn voor ons heel belangrijk.

 

Aangezien wij dagelijks met deze producten werken, is het ook van heel groot belang dat deze goed zijn voor onze huid.  Onze geslecteerde producten zijn zacht in gebruik, zelfs voor zeer gevoelige huid!  Dus geen irritaties of kloven op je handen door veelvuldig gebruik...

 

Ons geselecteerd gamma is uitgebreid genoeg om op alle vachtsoorten te gebruiken die met verschillende trimtechnieken behandeld worden.  

Wij hebben ons eigen gebruiksschema per ras en trimtechniek ontwikkeld, zodat het voor U niet meer nodig is met producten te experimenteren. 

De ene hond is de andere niet, en daardoor is ons gebruiksschema een ideaal hulpmiddel.  Ons schema is opgesteld met oog op het optimaliseren van de trimtijd, afwerkingsgemak en afwerkingskwaliteit.  Zo haalt U het beste uit uw trimsalon !

 

Wij verwijzen u graag naar onze website : www.K9belgie.be 

ONDERSTEUNING VOOR TRIMSALONS

 

Speciaal voor beginnende trimmers nog onzeker zijn over bepaalde vachten, technieken of trimschema's hebben wij een ondersteuning in ontwikkeling. 


Indien U reeds interesse hebt in deze ondersteuning, geef ons zeker een seintje.  Al uw vragen kunnen helpen bij de ontwikkeling van onze begeledingstechniek.Prijsconditie's voor zelfstandige trimsalons :

 

De prijzen op de webshop zijn particuliere prijzen,

voor professionals hebben wij andere prijzen !

 

 

 

!!  Stuur ons een mail voor het ontvangen van Uw persoonlijke prijsconditie's !!

TIP: Onze video's voor particulieren zijn ook te verkrijgen op DVD schijfje.  Deze video's zijn gemaakt om hondeneigenaars te informeren over dagelijkse verzorging, maar ook over verschillende andere onderwerpen die uw job in het trimsalon alleen maar zullen optimaliseren.  Op deze manier kunt U uw klanten informeren en uw omzet verhogen.

Copyright @ All Rights Reserved

 

GROOM-EXPERT.com

 

Adviesbureau voor Particulieren en Professionals

 

Consultancy for Onwners and

Professionals

 

 

Laatste Nieuws

 

Kom regelmatig een kijkje nemen naar de update van evenementen.

 

Latest News

Regularly come to see the updates of our events.

 

Contact


enkel te contacteren via mail:

only contact by email:


Email: info@groom-expert.com


Like us on Facebook

Paul van Roosbroecklaan 5,

2220 Heist-op-den-Berg

BE 0649 343 635

KBC: BE27 7310 1589 8473