Honden

Dé Consulent voor optimaal vachtadvies van uw hond

 

Bij ons kan U terecht voor de juiste diagnose, behandeling en nazorg op maat van al uw vachtproblemen.

Honden hebben verschillende vachtsoorten en dienen op de juiste manier, met de juiste materialen en producten verzorgt te worden.


Dierenwinkels of zelfs fokkers hebben niet altijd de deskundige en praktische kennis om de juiste info te verschaffen over de verzorging van uw (toekomstige) hond.

Ook het internet staat vol met amateuristische, verkeerde informatie en fabeltjes !! !!


In onze video-reeks leert U de opbouw van de vachtsoort kennen, de behandeling die deze vachtsoort nodig heeft en hoe U deze thuis uitvoert, maar ook tips en technieken voor tand-, oog- en oorverzorging en alle correcte materialen en producten die kunnen helpen om dit uit te voeren.


Weet U niet welk materiaal of product U nodig hebt om uw hond te verzorgen, stuur ons een mailtje

en wij bieden U hierover gratis professioneel advies. info@groom-expert.com

Wij zijn onafhankelijk van merken, dus hebben wij een geselecteerde keuze in onze webshop

van materialen en producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.Laat U niets meer wijsmaken door verkopers of amateuristische, verkeerde informatie en fabeltjes die op het internet te vinden zijn, maar download de video in onze WEBSHOP voor uw vachtsoort en doe het vanaf nu op de juiste manier !

 

Weet U niet welke vachtsoort uw hond heeft? Ga dan eerst even op zoek in deze lijst of 

stuur ons een mailtje met foto en wij antwoorden U zo spoedig mogelijk! info@groom-expert.com

 

 

CONSULTATIE: VACHTPROBLEMEN en VACHTCONDITIE


Onze belangrijkste doelstelling bij GROOM-EXPERT is het oplossen van vachtproblemen.  Dit kan varieren van overmatig haarverlies of veelvuldige klitvorming tot herstellen van kapotte vacht en in de juiste conditite brengen van de vacht.  Wij hebben heel veel ervaring in het behandelen van vachten en waar nodig zullen wij ook uw dierenarts raadplegen. 


Wij zullen steeds eerst een analyse maken van de huidige staat en zoeken naar de oorzaak van het probleem.  Pas daarna kunnen wij een juiste diagnose stellen en doelgericht uw probleem aanpakken.  U krijgt steeds een op maat gemaakt behandelingsschema.  Indien nodig kunnen wij de behandeling voor U uitvoeren of leren wij U aan hoe het behandelingsschema toe te passen.


Wij laten U uiteraard niet aan uw lot over, maar wensen liefst een goede opvolging van uw probleem. 

1. PROBLEEM ?                                 2. ANALYSE                                         3. DIAGNOSE                             4.BEHANDELING EN OPVOLGING

CONSULTATIE: VACHTCORRECTIES

 

We kunen het niet onder stoelen of banken steken, nieuwe trimsalons rijzen de laatste 10 jaar als paddestoelen uit de grond.  Helaas is de kwaliteit van vele hondentrimsalons niet meer wat het hoort te zijn en is het een zoektocht geworden om een bekwame trimmer te selecteren uit het grote aanbod.

 

Al jaren is dit beroep een hype omdat de meeste beginners het romantische idee hebben om met hondjes te werken.  Niets is zoals het lijkt, want honden verzorgen op de juiste ethische onderbouwde wijze is geen te onderschatten job.

 

Sommige hondentrimmers gaan helaas soms vlug over naar een 'makkelijkere en/of commerciële' techniek en beschadigen hierdoor de vacht van uw hond.  Met als gevolg: structuurverandering, kleurvervaging, huidirritaties, algemene ongezondheid van de hond en vele meer.

 

Hebt U de pech opgelopen dat de vacht van uw hond beschadigt is, of hebt U het vermoeden dat hij verkeerd behandeld is geweest, neemt U zeker contact met ons op.

Copyright @ All Rights Reserved

 

GROOM-EXPERT.com

 

Adviesbureau voor Particulieren en Professionals

 

Consultancy for Onwners and

Professionals

 

 

Laatste Nieuws

 

Kom regelmatig een kijkje nemen naar de update van evenementen.

 

Latest News

Regularly come to see the updates of our events.

 

Contact


enkel te contacteren via mail:

only contact by email:


Email: info@groom-expert.com


Like us on Facebook

Paul van Roosbroecklaan 5,

2220 Heist-op-den-Berg

BE 0649 343 635

KBC: BE27 7310 1589 8473