Fokkers/Showdogs

Dé Consulent ter optimalisering

 

van de vachtconditie,

uw grooming en handling

 

Bent U als fokker of showhandler op zoek naar perfectie, dan bent U aan het juiste adres.


Als ervaren professionele groomers en productspecialisten kunnen wij U de beste producten aanraden voor uw specifieke vereisten.  


Goede prestatie's in de showring eindigen ook niet bij enkel de perfect gebouwde hond. 

Het totaalpakket is van ultiem belang.  Wij helpen U graag met een analyse en het upgraden van uw prestatie's.CONSULTATIE: SHOWHOND algemeen

 

In een uitgebreid gesprek analyseren we de huidige vachtconditie, bekijken we uw prestatie's in showhandling en adviseren wij U bij eventuele specifieke problemen.

Wij gaan samen met U op zoek naar het hoogst haalbare niveau!

**************************************************************************************************************************

ADVIES: SHOWGROOMING PRODUCTEN

 

Wij adviseren U graag bij het stylen - opmaken - en finishing van uw hond op de show.  Door onze jarenlange ervaring hebben wij vooral de kracht geleerd van het combineren van producten.

Niet alleen het product zelf, maar ook de methode van gebruik en de extra tips & trics zorgen voor het optimale resultaat!

**************************************************************************************************************************

ADVIES: ONDERHOUDSVERZORGING

 

Wij adviseren U graag bij het onderhouden en verzorgen van uw showvachten.  Een bepaalde vachtconditie bekomt U niet door één keer een bepaald product te gebruiken.  Pas door de combinatie van de juiste producten met de juiste werkwijze en in een vast behandelingsplan kan U de beste resultaten behalen.  Wij adviseren U graag in het halen van uw doelstelling.

Alsook fabriceren wij 'ons eigen merk 'bescherming op maat in diverse designs:  Sokken, oorbescherming, buikbescherming tegen urine,...  Alle Groom-Expert bescherming is enkel te vinden in onze webshop !

Copyright @ All Rights Reserved

 

GROOM-EXPERT.com

 

Adviesbureau voor Particulieren en Professionals

 

Consultancy for Onwners and

Professionals

 

 

Laatste Nieuws

 

Kom regelmatig een kijkje nemen naar de update van evenementen.

 

Latest News

Regularly come to see the updates of our events.

 

Contact


enkel te contacteren via mail:

only contact by email:


Email: info@groom-expert.com


Like us on Facebook

Paul van Roosbroecklaan 5,

2220 Heist-op-den-Berg

BE 0649 343 635

KBC: BE27 7310 1589 8473